[Zapowiedź] 10-lecie ITALIAN TRACK DAY 27.06.2026

Teddy84

Moderator
To już 10 lat :D i pare imprez za nami
Imprez torowych było więcej jak 10 to pewno :) nie wszystkie mamy profesjonalnie sfilmowane - ale najważniejsze prezentuję Wam tutaj :

2016 ITALIAN TRACK DAY
2017 ITALIAN TRACK DAY
2018 ITALIAN TRACK DAY
2019 ITALIAN TRACK DAY
2020 ITALIAN TRACK DAY
2021 ITALIAN TRACK DAY
2022 ITALIAN TRACK DAY
2023 ITALIAN TRACK DAY
2024 ITALIAN TRACK DAY
2025 ITALIAN TRACK DAY WINTER i letni ITALIAN TRACK DAY 25 SUMMER

Link do wydarzenia Facebook;owego https://www.facebook.com/events/747164128402341
Ostatnio trochę mało starszej włoszczyzny ale liczę na to że się to zmieni !!!

Last edited:
Teddy - super że się tym wciąż zajmujesz !

to po pierwsze ! robisz nie gadasz parafrazując... ;)

Z moich dotychczasowych obserwacji - SJS super, sam tam do nich na szkolenia bezp jazdy jeździłem przed trackdayowaniem, znajomych powysyłałem , ba swoje dziecko, drugie jak będzie mieć prawko też pojedzie , bezpiecznie, sprawnie , tylko :

- weź to po uwagę proszę - trochę za bardzo kładą nacisk na fotki, filmiki, ustawianie aut w szeregach itp. Masa czasu się na to marnuje.

Od fotek są liczne zjazdy parkingowe, sesje podetailingowe itp itd. Naprawdę szkoda nie-taniego przecież czasu torowego na takie rzeczy.

W tym czasie można więcej by skorzystać z opłaconego toru. Fajnie jajkbyście przemyśleli skreślenie tych ustawek do fotek i dronów aut rano i na końcu- można albo się bardziej wyspać i zacząć później , albo tak samo i jeździć więcej. Jedno i drugie lepsze .

No i fajnie jakby nie było więcej zaskoczeń tuż przed TD że jednak jest szkoleniowa forma a nie trackdayowa.

Ja się postaram bo chyba na tym pierwszym jeszcze cywilną 156 byłem, potem nie mogłem bo zakazałeś slicków a innych opon nie miałem, potem zaliczyła DNF, potem coś tam się udało zgarnąć, starszy syn wjeżdżał się w Pucharówkę, młodszy zaznał jej huku i surowości i frajdy z surowości, obcowania i beztroski nawrotów na przytorowym placu, dużo fajnych wspomnień. Jak ten 2026 ITD we trzech na jedno auto podzielimy to nie wiem, SJS ledwo 2 kierowców na jedno auto ogarneli ;)

Zimowy był mega ;)

- także już po TD:

https://youtu.be/5E11Cbuz6jI?t=10

Last edited:
Back