Projektujemy gadżety..

Wybieram smycz...

• Lewą /czerwoną/

Votes: 49 25.9%
  • Prawą /czarną/

Votes: 79 41.8%
  • Bez różnicy, obie dobre

Votes: 61 32.3%

• Total voters
    189
Z racji, że nie jest to temat poświęcony konkretnie tym długopisom oraz nie są to długopisy zaakceptowane oficjalnie przez administrację forum (autor nawet nie raczył zapytać nas o zgodę na wykorzystanie klubowego logo) to prosiłbym aby dalsze dyskusje związane z tym gadżetem przenieść do odpowiedniego tematu w dziale BAZAR.

W dziale SKLEP prezentowane są bowiem tylko oficjalne gadżety klubowe

:)

Właśnie tak sobie dzisiaj o tym pomyślałem. Kajam się więc i przepraszam :)

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Właśnie tak sobie dzisiaj o tym pomyślałem. Kajam się więc i przepraszam :)

hehe masz szczęście że długopisy same w sobie nie są takie złe :P nam zależy głównie na tym by nasze logo nie trafiało na tandetne gadżety :P no i obowiązkowa sprawa - na wykorzystanie klubowego logo należy uzyskać naszą zgodę co chyba oczywiste :)

Prześlę Ci parę sztuk na testy :) Czcionka jest też forumowa? Jeżeli tak, to proszę o zgodę na użycie jej w następnym rzucie

Sama w sobie czcionka nie jest forumowa, jest ogólnodostępna i nazywa sie Alfa Script ale jeśli pytasz o logotyp Alfaholicy, pisany tą czcionką to na użycie tego wypadałoby już uzyskać zgodę administracji :)

Do administracji a swojá drogá może zasponsorujesz te długopisy do pakietu zlotowego

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Ja już mam nagrodę na zlot- obszycie kierownicy i komplet mieszków ;)
Ale 100 długopisów też chętnie przekażę. Co do logo, to jeszcze nie myślałem, może coś uda się coś w wolnym czasie zmajstrować.

Rekrutacja testerów - mierniki do pomiaru lakieru

Witam !
Szukam 10 rzeczoznawców chętnych do przetestowania nowych mierników do pomiaru grubości lakieru.
Ze względu na regulamin forum nie podaję nazwy producenta, aby uniknąć wrażenia reklamy.

Czego oczekuję od testerów:

• Subiektywnych opinii na temat użytkowania urządzeń
  • Uwag dotyczących potencjalnych zmian i ulepszeń
  • Oceny ergonomii i wyglądu
  • Luźnych spostrzeżeń z codziennej pracy
  • Przetestowania na pojazdach z karoserią Stalową, Aluminiową oraz Ocynkowaną

Czas trwania testów przewidujemy na około 3 tyg. po nowym roku.
Jeśli jesteś zainteresowany i regularnie wykonujesz pomiary lakieru w swojej pracy, daj znać w komentarzu lub napisz wiadomość prywatną.
Osoby które sporządzą dokładny i szczegółowy raport będą mogły zachować urządzenia w ramach rekompensaty.

Back